Book Carsten Eskelund

Book Carsten Eskelund  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange booking knap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Carsten Eskelund.

Du kender Carsten Eskelund fra:

Velgørenhedsshowet "Comedy Aid" og stand-up scener landet over. Han har desuden været vært på DR2s historiespørgeleg "Quiz i en Hornlygte", og sammen med kollegaen "MC" driver han "Den Hvide Lektie"- Danmarks længstkørende comedycaféquiz. I 2012 lavede han sit første soloshow, "Sådan een man selv griner af", et morsomt og personligt show om mødre, maskulinitet og den far, han havde fået kontakt til efter 32 år. Derudover er han ophavsmand til novellen "Den lille Poul med papmachehunden", der findes i børnebøgerne "Fra dig til os" samt "Slut, Put, Finale".

Carsten Eskelund kan finde på at snakke om:

Alt fra kærlighed til småborgerlighed, bestyrelsesarbejde i boligforeningen, det teknologiske fremskridts fordele og ulemper, samt menneskehedens tilsyneladende indbyggede evne til at komplicere ting for sig selv.

Det vidste du ikke om ham:

Han er i bestyrelsen i boligforeningen med cykelrazziaer og juletræsarrangementer som spidskompetencer og trods en sund digital skepsis, er han glad for at skrive korte jokes på Twitter.

Kort om Carsten Eskelund:

Carsten er en uhyre nærværende komiker, der ser det store i det små og formidler det på særdeles underholdende vis. Han går til verden med en sund skepsis det ene øjeblik, en barnlig naivitet det næste, og hans medfødte nysgerrighed er nærmest garanti for, at publikum bliver inddraget undervejs. Ikke at man skal bekymre sig for at blive svinet til, hvis man sidder på forreste række, dette er slet ikke Carstens stil. Han er noget så sjældent som en inkluderende fyr, i en branche berygtet for at pege fingre, og hans afslappede, selvironiske facon gør ham ideel til ethvert selskab på udkig efter noget, der stikker lidt dybere end traditionel metervare-stand-up. Carsten er desuden i stand til at skræddersy sit materiale specifikt til lejligheden, hvis dette skulle ønskes.

Den Hvide Lektie

På udkig efter noget morsom underholdning, der ikke lige er stand-up? Noget anderledes, der involverer og udfordrer publikum fra start til slut? Så er ”Den Hvide Lektie” måske noget for dig. Carsten Eskelund og Michael ”MC” Christiansen har siden 2001 finpudset deres unikke kombination af komik og quiz på paratviden. Her får du det bedste af flere verdener; masser af grin og mulighed for at være sammen på tværs af køn, alder og baggrund. Spørgsmålene spænder bredt, og ”Den Hvide Lektie” supplerer gerne deres repertoire med speciallavet materiale om dit firma eller organisation. Resultatet er en morsom og nærværende oplevelse, hvor folk måske endda kender hinanden en lille smule bedre end før. Besøg ”Den Hvide Lektie”... http://denhvidelektie.dk/