GEO

Book Geo til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Geo.

Du kender ham fra:

"DM i stand-up", som han vandt i 2010, stand-up shows som: “Den Ægte Vare”, “Geo's Garage”, “Ego Geo”, “Mit indre dyr”, "Gumball 3000", Ekstra Bladets bagside, bogen "Ikk' For Sjov", showet "Kemo og comedy, som vært på Radio24syv og som vært for Comedy Aid 2015.

Geo kan finde på at snakke om:

Alt imellem snittede løg og kemo.

Det vidste du ikke om ham:

Geo mangler 37 sider i sit speciale for at kunne kalde sig Cand.mag. i dansk og engelsk.

Kort om Geo:

Med ham er der ingen kedelige middelveje. Hans shows er konsekvente, langt ude og af en ganske særlig klasse. Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold holder han publikum på kanten af sædet og grinet solidt plantet i ansigtet. Geos suveræne timing vender, drejer og overrasker med skøre indfald og indholdsrig debatteren, som lader latteren rulle, mens de små grå arbejder ... For tag endelig ikke fejl, bag galskaben hviler en glimrende begavelse, som man blandt andet også har nydt godt af i hans værtsroller ved "Comedy Aid" 2011 og på Radio24syv. Efter et længere forløb med sygdom er Geo blevet erklæret kræftfri. Han har skrevet en bog om kampen mod kræften "Ikk' For Sjov", der hurtigt kom på bestsellerlisten herhjemme og også førte til det følelsesladede og sygt sjove one-man show "Kemo og Comedy", som nu er ude på dvd.