Book Jacob Wilson

Book Jacob Wilson til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange booking knap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Jacob Wilson.

Du kender Jacob Wilson fra:

Radio 100FM og programmet ”Morgenhyrderne”. Fra “Stand-up.dk" og ”Comedy Fight Club”, men også fra TV2s underholdningssucceser “Bingo Banko” og "Live fra Bremen". Jacob kendes også fra masser af live shows rundt i landet, bl.a. "Comedy ZOO On Tour”, ”Comedy Aid” og ikke mindst hans egne anmelderroste one-man shows "Jacob Wilson, live fra Comedy ZOO” og ”Dét ser du ikke på TV”.

Det kan han finde på at snakke om:

Nærmest alt mellem himmel og jord – og så lige et par ting udenfor …

Det vidste du ikke om Jacob Wilson:

Han blev kåret til årets puslingespiller i fodboldklubben Vemmelev SG&I i 1985 – nåhhhhh, hvor sødt.

Kort om Jacob Wilson

Jacob Wilson er en populær komiker på den danske comedy-scene, som han har terroriseret med sit strittende kropssprog og sin vanvittige komik siden 2002 – de senere år bl.a. på Comedy ZOO, også som vært på Open Mike Nites. Wilson har et særligt talent for at observere tilværelsens skæve vinkler og udlevere dem gennem svidende eller sjove bemærkninger. Det nød lytterne på Radio 100FM godt af i en årrække, hvor han sammen med Lasse Rimmer og Charlotte Vigel var morgenvært. Men hans yderst pæne ydre kan også bruges til noget, så i 2010 hentede TV2 ham over og gjorde ham til primetime vært på deres store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot. Senere skiftede han til det populære satireprogram “Live fra Bremen”, hvor vi husker ham som den stærkt charmerende og satirisk morsomme nyhedsvært. Mest underholdende er Jacob Wilson dog som stand-up-komiker, og han høstede flotte anmelderroser for sit første one-man show, "Live fra Comedy ZOO", der blandt andet blev belønnet med ordene "teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov" og fire hjerter i Politiken. Også hans andet one-man show, “Dét ser du ikke på TV”, spillede i foråret 2014 for fulde huse.