Jan Gintberg

Book Jan Gintberg til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Jan Gintberg.

Du kender ham fra:

"DM i stand-up" – 1992, hvor han blev nummer 3, "Tæskeholdet" på P3, "Er du klogere end en 10-årig?" på TV3 og "Gintberg på kanten" på DR1. Jan Gintberg er også kendt for sine anmelderroste one-man shows, bl.a. "Det ligger i generne", "Fremtid.nu", "I Luv Jan", "Det store spørgsmål", og senest “REÐDER VERDEN”.

Jan kan finde på at snakke om:

Hvad som helst. Men gerne underlige fænomener såsom madpakker eller politik.

Det vidste du ikke om ham:

Var receptionist i talkshowet "Tjek ind hos Mygind" med vært Thomas Mygind.

Kort om Jan Gintberg:

Hvem har ikke hørt (om) Jan? Han er svær at komme udenom: Han er høj, han taler højt og han virker høj. Jan Gintberg er efterhånden en erfaren herre i dansk underholdning og har medvirket i populære tv-shows og quizzer siden slutningen af halvfemserne.

Han har også trukket tusindvis af begejstrede danskere ind til sine stort opsatte shows over hele landet. Jan Gintberg er en professionel og erfaren konferencier, der kan få hele rummet med – og hvis humor når både de unge og de ældre. Jan Gintberg kunne i 2012 opleves i sit anmelderroste show “I Luv Jan", han rejste land og udkant rundt med "Gintberg på kanten" og i 2015 var han on the road again med "Det store spørgsmål".

Jan kan opleves lige nu med hans aktuelle show "REÐDER VERDEN".