Jesper Juhl

Book Jesper Juhl  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Jesper Juhl.

Du kender ham fra:

DR3-showet "Absurdistan" fra 2013, som han vandt TV-prisen for i kategorien bedste satire. Zulu Comedy Galla, hvor Jesper vandt “Läkerol Talentprisen” i 2009. TV-serien “Kristian” på Zulu, hvor han spillede den sjove og provokerende karakter “Rune”. Sportsquizzen "5. HALVLEG" på Kanal 5. one-man showet “Sikke en joke”. Og lad os ikke glemme det store årlige velgørenhedsshow "Comedy Aid".

Jesper kan finde på at snakke om:

Alt det vi andre selv har for travlt til at lægge mærke til.

Det vidste du ikke om ham:

Forhåbentlig rigtig, rigtig mange ting - medmindre selvfølgelig, at du er en seriøst dygtig stalker.

Kort om Jesper Juhl:

Jesper Juhl er en sjov mand med noget på hjertet. Hans stil er finurlig og elegant - og samtidig fyldt med stærke følelser og selvironi. Udover stand-uppen har han bl.a. gjort sig bemærket som satirevært på DR, og skuespiller i tv-serien Kristian.

Allerede i 2009 fik Jesper tildelt prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla. Og kun 4 år senere vandt han så fuldt fortjent TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Her gik Jesper sammen med sin kollega, Kristoffer Eriksen, til angreb på de organisationer, som udnytter deres magt til at tage røven på alle os andre. Senest har Jesper Juhl kunnet opleves som holdkaptajn i den populære sportsquiz “5. HALVLEG” på Kanal 5.

I sin rolle som stand-upper er Jesper altid at finde til velgørenhedsshowet Comedy Aid, hvor han også var vært sammen med kollegaen Carsten Bang, da Comedy Aid kunne fejre 25-års jubilæum og i efteråret 2015 kunne han opleves på en comedy-tour rundt i landet med sin gode ven, Christian Fuhlendorff.