Martin Nørgaard

Book Martin Nørgaard til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Martin Nørgaard.

Du kender ham fra:

“DM i stand-up” i 2010, hvor han blev nr. 3. "Linda P – og mig", hvor han opvarmede. "Standup.dk" på TV2 Zulu med soloshowet "En time på Huset" og two-man showet "Der er noget galt i Danmark" med kollegaen Anders Stjernholm. Comedy Zoo On Tour 2014, hans nye satireprogram, “Nørgaards netfix”, på TV2 Zulu, og hans seneste show “INDEBRÆNDT”.

Martin kan finde på at snakke om:

Martin er typen, der ret tit bliver sur over ting. Primært ting der sker i samfundet, men også ting han oplever og observerer. Sker der uretfærdighed i Martins verden, skal han stensikkert nok påtale den med bitre protester.

Kort om Martin Nørgaard:

Martin er uden tvivl et af de største talenter på den danske stand-up-scene lige nu . Siden han som 18-årig debuterede, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i stand-up” i 2010 og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit one-man show “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for hans åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Det er således også helt fortjent, at han netop har vundet "Garmin Talentprisen 2014" ved Zulu Comedy Galla. Martin kunne i september opleves på Comedy ZOO On Tour. Samme måned havde han premiere på sit nye satireprogram, “Nørgaards netfix”, på TV2 Zulu, der tager vores liv på de sociale medier under kærlig behandling.

Martin Nørgaard kunne i foråret 2016 opleves på tour sammen med Elias Ehlers i konstellationen Det Dystre Skæg, der siden sin start som podcast på Itunes i 2012 har opnået kultstatus. De to komikeres tragikomiske causeren om livets mange facetter rammer en nerve blandt lytterne og har modtaget en samlet lytterscore på fem stjerner og kommentarer som “sjovt, tankevækkende og vanvittigt underholdende” og “Genialt”. Politikens anmelder belønnede Martin med ord som "Martin Nørgaard er sjov og på vej frem".