Mick Øgendahl

Book Mick Øgendahl  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange booking knap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Mick Øgendahl.

Du kender ham fra:

Showene “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD!”, “Propaganda” og "SPAS", men også fra "Tak for i aften", “Hvor fanden er Herning?” og senest "Tomgang" på TV2 Zulu samt filmene ”Blå mænd”, "Julefrokosten", "Alle for én" og fra "Alle for to".

Mick kan finde på at snakke om:

Ekspedienter, undertøj, trafikanter, opvækst på landet og livets uretfærdigheder.

Det vidste du ikke om ham:

Lagde stemme til zebraen 'Marty' i animationsfilmen "Madagascar".

Kort om Mick:

Mick Øgendahl er noget nær det sjoveste menneske på dansk grund, kendt for sit enorme komiske talent, der undertekstes af et fantastisk gummiansigt. Han er en moderne klovn. Sådan siger i hvert fald kollegaerne om Mick Øgendahls stand-up-stil, der nyder godt af både hans krøllede krop og fjollede fjæs. Han er en komiker, der taler til hjertet og hjernen – og han mestrer den hurtige, umiddelbare komik, men også den mere nuancerede.

Det er da heller ikke overraskende, at Mick ved Zulu Comedy Galla 2012 fik tildelt prisen som årets komiker.

Mick er for tiden aktuel med sit one man show FEST, der handler om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu.