Rune Klan

Book Rune Klan til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Rune Klan.

Du kender ham fra:

Showene ”Rune Klan går large”, "Det blå show", ”Gynt”, ”Den Ægte Vare”, gyserkomedien “denandenside.dk” samt satireserierne “Tak for i aften” og "Tomgang" på TV2 Zulu. Desuden som “kongelig hofleverandør” til Dronningens 70 års fødselsdag, hvor Dronningen selv var hjælper i hans show.

Rune kan finde på at trylle med:

Kort, tøjklemmer, kastaniedyr, sin lynlås, skinke.

Det vidste du ikke om ham:

Rune Klan anses i tryllekredse for at være blandt top 5 i verden inden for mønt-trylleri.

Kort om Rune Klan:

Han har tryllet stand-up om til magi og magien om til stand-up. Og på den måde har Rune Klan fornyet genren på sin helt egen charmerende og kluntede facon, der har gjort ham til publikums yndling og anmeldernes darling. Selvom han ski*** højt og flot på de fleste regler inden for tryllefaget, er han faktisk en både erfaren og utroligt dygtig tryllekunstner – og når man samtidig fornemmer, at han er en veltrænet, koncentreret stand-upper, kunne man få mistanke om, at der her er tale om to unikke talenter, der blot har lejet sig ind i samme elegante krop. Men Klan er hverken kvart eller halv, men hundrede procent sig selv og hundrede procent morsom.