Thomas Hartmann

Book Thomas Hartmann til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Thomas Hartmann.

Du kender ham fra:

De mange shows: ”Hartmann X”, ”Farvelagte Frustrationer”, ”Hartmann 3”, ”Extrospekt”, “Bytte Bytte Købmand”, "Science Faction" og “Men's Room” trilogien, samt som medvirkende i TV2 Zulus ”Stand-up.dk” og “Comedy Fight Club – det nye kuld”, hvor Thomas Hartmann var skrivecoach. Og så var Hartmann på tour 2 gange i 2013 – først med sit one-man show "X-II" og senere med “Men's Room 2” sammen med kollegaen Torben Chris.

Thomas kan finde på at snakke om:

Der er materiale overalt, så hvad som helst! Men du kan være sikker på, at Thomas aldrig går efter de nemme jokes.

Det vidste du ikke om ham:

Thomas har en stor lidenskab for biler med flere modeller stående i garager her og der, hvoraf hans kæreste eje er en RX-7. Thomas er også rigtig sjov på engelsk.

Kort om Thomas Hartmann:

At kalde Thomas Hartmann arbejdsom vil være en underdrivelse. Han har syv one-man shows, og fem dobbeltshows bag sig, og medvirkede endvidere i seks sæsoner af “stand-up.dk" og “standup live.” Ydermere har han deltaget i “Comedy Aid” og forløberen “Talegaver til børn” sammenlagt nitten gange— alt sammen uden at genbruge materiale. Thomas’ evne til at skrive kvalitetsjokes i et imponerende tempo har gjort ham til et efterspurgt navn, såvel på scenen som i film- og TV-branchen, og han har således skrevet manuskripter til succeser som ”Langt fra Las Vegas”, ”Jul på Vesterbro”, ”Wulffmorgenthaler”, ”Dolph & Wulff”, “Det alt for store Linda P Show” og meget mere.
I efteråret 2009 kunne Thomas sammen med sin gode ven og kollega Anders Matthesen opleves i “Bytte Bytte Købmand”. I foråret 2011 leverede han sit anmelderroste show Science Faction, der udløste superlativer som "blændende, morsomt, veloplagt, begavet og udbytterigt”. I 2011 lavede han sammen med Torben Chris stand-up-showet "Men´s Room”, der spillede for fulde huse på Comedy ZOO, og i 2013 turnerede Thomas Hartmann med hele to shows – først sit eget “X-II", der også blev forgyldt af anmelderne, efterfulgt af showet "Men's Room 2”, igen sammen med kollegaen Torben Chris. Thomas Hartmann kunne i foråret 2015 opleves i sit syvende one man show BETAMAX, der blandt andet fik fem hjerter i Politiken, og i start 2016 udsendte han showet "Jokebox" digitalt, med hans bedste materiale fra årene i branchen.

Thomas’ store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier, og han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.