Torben Chris

Book Torben Chris til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Torben Chris.

Du kender ham fra:

"DM i stand-up” i 2003, TV2 Zulus "Comedy Fight Club” og ”Zulu Kvægræs" fra 2010 samt “Zulu Tuk Tuk” i 2012, de to populære shows "Men's Room" og "Men's Room 2" fra henholdsvis 2011 og 2013, og selvfølgelig som vært på Comedy ZOO. Torben er også vært på det top populære program på ZULU, "Giver det mening, ifølge Torben Chris".

Torben kan finde på at snakke om:

Afkalkning af kaffemaskinen og hyperfede mennesker.

Det vidste du ikke om ham:

Torben er egentlig uddannet lærer.

Kort om Torben Chris:

Da Torben Chris valgte lærergerningen fra for at blive stand-up-komiker, blev den danske folkeskole noget fattigere. Til gengæld leverer speedsnakkeren førsteklasses undervisning, når han går til mikrofonen og lufter sin jyske moral. Pensum består af en tur rundt i Danmark, og talen falder gerne på alt fra folk på SU over gangene på Christiansborg til livet med kæreste. Intet er helligt, og skulle det være det, går Torben Chris gerne langt over stregen på en både morsom og charmerende måde. Så morsom, at han er blevet en fast og elsket figur på Zulu.

I efteråret 2011 kunne Torben Chris opleves i det populære stand-up-show "Men's Room" sammen med Thomas Hartmann på et totalt udsolgt Comedy ZOO. Den store succes betød, at de to komikere i efteråret 2013 måtte ud med ”Men's Room 2”, endnu engang for et begejstret publikum landet over. I 2014 var Torben vært på Comedy Aid. I foråret 2015 præsenterede Torben Chris sit længeventede første - og anmelderroste! - one-man show "JYDELOGIK", der resulterede i udsolgte sale rundt i landet.

Torben kunne frem til februar 2017 opleves i 3. omgang af showet "Men's Room", igen sammen med Thomas Hartmann.

Torben Chris er garant for stand-up i højeste gear, gerne bundet sammen af en rød tråd.