- på Youtube

Heino Hansen

Book Heino til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel.

Du kender ham fra:

The Voice, hvor han igennem flere år har været radiovært samt fra “DM i stand-up”, hvor han i både 2010 og 2015 blev nr. 2, Zulu Comedy Galla, hvor han i 2010 var nomineret til Talentprisen, "Heino & Jakobs one-man show" 2013 og fra "Heino i Hegnet” 2016.

Heino kan finde på at snakke om:

Jer! Om det så er jeres firma, jeres fest eller jeres selskab. Og så taler han gerne om sine helt særlige observationer i hverdagen, de situationer der er mega akavet. Hvis det ikke er tåkrummende, holder han sig fra det.

Det vidste du ikke om ham:

Han er den eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support, så der er intet arrangement, der kan knække ham!

Kort om Heino:

Heino Hansen er en comedy-oplevelse, du ikke vil gå glip af. Med en underspillet og selvironisk stil, tilsat minutiøs timing og en stærk levering, rammer han plet i ethvert selskab, om det så er til julefrokost, konfirmation, fødselsdag, bryllup eller skilsmissen.

Heino har skabt sig en kometkarriere inden for stand-up. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i “DM i stand-up” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikums favorit og sluttede på andenpladsen i selve finalen.

Comedy-fans kender ham også fra de to shows "Heino & Jakobs onemanshow"(2013) samt "Heino i Hegnet”(2016), en udsolgt tour der af Zulu Comedy Festivals anmelder blev belønnet med ordene “en kæmpe succes”.

Han har også underholdt hele Danmark som radiovært på The Voice, hvilket har medført en nominering til "Årets landsdækkende morgenshow”.