Book komiker her

Over 25 års comedy erfaring

Professionel rådgivning

Et stort udvalg af komikere

En komiker til alle budgetter

Book komiker her på siden eller ring direkte til FBI for at høre mere om dine muligheder!

1. Start din booking her

arrow

Hvad siger vores kunder?

”Jeg mødte stor professionalisme fra FBI ift. billeder, kontrakter og generel hjælp”

FBI gav god service, samt vejledning af komiker, og hvis vi står og skal bruge en komiker igen en anden dag, vil I være dem, vi kontakter

FBI har gjort os trygge hele vejen igennem.

Kæmpe stort tak til Frank Hvam for et helt fantastisk show. Tak til FBI for hurtig og kompetent ekspedition.

Ruben Søltoft leverede et top professionelt show. Stor kompliment til både ham og FBI for et sjovt, sympatisk og professionelt samarbejde.

Vi vil helt sikkert benytte FBI til vores næste arrangement.

Samarbejdet med FBI har været dejlig nemt, og I har været rigtig dygtige til at imødekomme vores behov og være fleksible, og I har svaret hurtigt tilbage!

Det har været nemt og enkelt både at tale og samarbejde med FBI – Skal vi bruge en komiker igen, ringer vi helt sikkert til jer.

Samarbejdet med FBI, har været en fornøjelse. Fra FBI’s side har der kun været udvist tålmodighed og forståelse. En ting vi sætter stor pris på

”Super show fra Simon Talbot, Mahamad Habane og Mikkel Klint Thorius. FBI har været utrolig samarbejdsvillige, og har hjulpet så snart der var eventuelle spørgsmål, så i alt i alt en super oplevelse, både før showet men også efter!”

“Phillip Devantier og Mikkel Klint Thorius var begge imponerende dygtige til at underholde og involvere publikum. Komikerne og FBI får 10 ud af 10 fra mig”

“Jeg oplevede FBI som virkelig professionelle og venlige. Jeg havde nogle spørgsmål i bookningsprocessen, som I var hurtige og flinke til at svare på”

“Fra første opkald har FBI været utrolig hjælpsomme og professionelle. De har haft styr på tingene og hele vejen igennem ydet god sparring på at få skabt en rigtig god aften for vores 500 gæster.”

“Det er ikke første gang vi benytter os af FBI og det er bestemt heller ikke sidste gang. Det er professionelt og det vægter vi højt”

”Tak til FBI for alt hjælpen undervejs – det har spillet 100 %. Jeg vil nok sige med 99 % sikkerhed , så hører I fra mig igen vedr. booking af et sådan event.”

“Samarbejdet med FBI har fungeret perfekt og jeg vil bestemt anbefale
jer til andre”

”Det har været let og gennemskueligt at booke  gennem FBI  – og vi kommer med al sandsynlighed til at kontakte FBI i fremtiden”

”FBI er meget hurtige til at svare, og har været nemme at have med at gøre hele vejen igennem”

“Det er første gang jeg benytter mig af FBI. Jeg vender helt sikkert tilbage, når vi næste gang har brug for kvalitetsunderholdning til et af vores arrangementer”

Som planlægger af arrangementet har jeg fra FBI oplevet en hurtig og let sagsgang og kommunikation

Mere end 30 års erfaring med at spotte, udvikle og præsentere landets mest talentfulde stand-up komikere

Over 50

Komikere repræsenteret

20.000+

Bookinger foretaget

over 30 års

Brancheerfaring

15.000+

Afholdte shows

1.800.000+

Solgte billetter

© Copyright - FUNNY BUSINESS INC. ApS
X