- på Youtube

Brian Lykke

Book Brian Lykke til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Brian Lykke.

Du kender ham fra:

DR-satireserien Trio van Gogh, radioserien Opfindelsen Søn på P3 samt Krysters Kartel på DR2. I foråret 2016 var han samtidig på Comedy ZOO On Tour rundt i landet i selskab med Brian Mørk. Versatilt skuespil fra "Live fra Bremen".

Brian kan finde på at snakke om:

Nøgenhed, livet som gift, livet som far og om hvordan en mand engang fik en HEL sauna til at gå i Koma.

Det vidste du ikke om ham:

Brian er egentlig uddannet cand.comm. ved Roskilde Universitets Center.

Kort om Brian Lykke:

Brian Lykke blev landskendt i rollen som Miklos Raboszki i DR-satireserien Trio van Gogh og har siden været en fast og elsket del af både DRs og TV2s satiriske sendeflade - bl.a. som medvirkende i Krysters Kartel, der i 2010 vandt TV-Prisen for bedste comedy-program, og Live fra Bremen, hvor han første gang stiftede bekendtskab med stand-up-branchen. Hans enestående evne til at gengive hverdagens personligheder i sine egne karakter har gjort ham til en af tidens mest efterspurgte komikere. Brian Lykke har de senere år bevæget sig mere over i stand-up genren og kan nu opleves i et forrygende sæt om livet omkring de 40 - med nøgenhed, vinterbadning, forholdet til hunden og det nære liv som omdrejningspunkt. En klassisk stand-up-oplevelse med en snert af genkendelighed fra de mange roller han igennem de sidste 10 år har beriget os med.