Dinner & Show

Dit nye stamsted i København K.

Hjørnet på Strøgets hyggelige lillebror Kompagnistræde og Knabrostræde er nu beboet af en afslappet bistro med et gedigent udvalg af klassiske retter med råvarer fra det franske køkken. Lokalet er lyst og rart med hvide dug, grønne planter i vinduerne og en varm og intim belysning når mørket falder på.

 

 Frokost og aftensmad - stor eller lille sult

Til frokost kan man vælge f.eks. salat med laks fra Daniel Letz eller hjemmerørt tatar (ejerens franske fars opskrift), og senere på dagen mere fyldige retter som entrecôte og burger. Har du lyst til noget godt og simpelt I en fart er det oplagt at prøve Charlies tarte flambée, en tilfredsstillende blanding af friskost, løg og bacon på en stor og sprød bund. Hvis man ikke ved hvad man skal vælge af desserter til kaffen, behøver man ikke - man får bistroens allerede roste crème brûléegateau marcel og en macaron på en og samme tallerken, blot i mindre portioner. Alt laves i hånden og fra bunden. Menuen vil altid stå på de klassiske retter, men råvarerne skifter naturligvis med sæsonerne. Til foråret udvider Charlie åbningstiderne og udvalget med en morgenmadsmenu hvor du sammensætter din egen tallerken.

 

Hvem står bag

Ægteparret Stephanie Michaud og Peter Stub har en lang fælles fortid i den københavnske restaurationsbranche. De mødte hinanden på Restaurant Kanalen, og sammen drev de caféen på Glyptoteket i fem år før de valgte at starte helt forfra med Charlie Bistro. Peter styrer køkkenet mens sommelier Stephanie sørger for at de hovedsagelig franske vine passer til maden. Og hvem er Charlie? Kom forbi og hør!

 

Charlie Bistro • Kompagnistræde 19 • 1208 Kbh K

ma-tors 11.30-22 • fre-lør 11.30-24 • søn lukket

 

 

Efter I har spist bliver I henvist til Comedy ZOO, hvor vi også har et bord klar til jer.  

Bemærk venligst! Aldersgrænsen på Comedy Zoo er 15 år (også sammen med en voksen, ingen undtagelser).  

Har I bestilt Steak & show og er over 8 personer bedes I venligst oplyse på forhånd, hvilke forretter I vil bestille. I bliver derfor kontaktet af caféen inden jeres arrangement.  

Vin, øl, drinks, kaffe etc. kan altid købes i Comedy Zoos barer, og I er velkommen på caféen til en drink før eller efter showet.

Køb billetter

 

Har I allerede købt showbilletter?
Har I allerede købt jeres showbilletter, og I ønsker at spise hos os, er I velkommen til at kigge forbi cafeen inden showet, eller endnu bedre reservere et bord. 
Hvis I fremviser jeres showbilletter i caféen, sørger vi for at I kommer ind til showet til tiden. Husk at booke jeres bord senest 1,5 time før showstart.

 

Book et bord og spis a la carte