Lej Comedy Zoo

LEJ COMEDY ZOO´s LOKALER!

Comedy Zoo er virkelig i live, når salen er fuld af forventningsfulde og glade gæster seks aftener om ugen. Men det betyder ikke, at huset er stille, når der ikke er nogen komikere på scenen. Vores historiske faciliteter kan også anvendes til konferencer, møder eller kundearrangementer i løbet af dagen.

Med adgang til projektor, skærme, teknikere og selvfølgelig vores dejlige betjenende personale vil vores sjælfulde lokaler og unikke atmosfære danne de perfekte rammer for et veltilrettelagt arrangement.

HOLD DIT MØDE PÅ COMEDY ZOO 8:00-16:30!

Ved ankomsten til Comedy Zoo vil du blive budt velkommen af vores søde medarbejdere med frisk kaffe og the. I takt med dagen skrider frem, vil der være friske drikkevarer.

Comedy Zoo kan rumme op til 150 personer. Der er mulighed for både bordopstilling og rækker af stole. Rummet kan være udstyret med en stor skærm, projektor og derudover er der XLR og jack-indgange til lyd fordelt til en central mixerkonsol, hvor der herfra også er mulighed for statisk lysstyring og sample-afspilning fra CD.

Det stopper ikke her!

Du har også mulighed for at blive lidt længere! Om aftenen har vi et levende comedy show. Som tilføjelse til jeres dag har I mulighed for at gå ind og få et godt grin til showet.

Kontakt venligst Comedy Zoo´s manager på tlf. 2829 2200 eller send en mail til dv@fbi.dk.