SCHØTMINISTERIET LIVE

Michael Schøt har gennem de sidste 15 år cementeret sin position som en af landets stærkeste samfundssatiriske komikere og har i forbindelse med tidligere folketingsvalg og kommunalvalg rejst rundt i hele landet og været ”det underholdende indslag” i forbindelse med demokrati-arrangementer, paneldebatter og vælger-arrangementer.

Indenfor de seneste år er hans satireprogram Schøtministeriet også slået igennem for alvor og hans skarpe og komiske analyser ryger ud til mellem en halv og en hel million mennesker hver fredag via Facebook. Sammen med Nørrebro Teater har han optaget interviews med mere end 30 Folketingspolitikere og ministre i bedste talkshow stil og han har krydset klinger med folk som Pia Kjærsgaard, Inger Støjberg, Holger K Nielsen, Uffe Elbæk, Naser Khader, Marianne Jelved og Bertel Haarder.

Og nu er tiden kommet til at kombinere de to ting. Michael Schøt siger selv:

Jeg har jo tit stået som komiker og skulle få folk til at grine efter 2,5 times paneldebat, hvor alt liv langsomt er sivet ud af lokalet og tænkt: Det må man kunne gøre bedre. Ikke kun for min skyld, men også for den demokratiske samtales skyld. En paneldebat er jo ligegyldig, hvis folk falder i søvn undervejs?

Schøtministeriet Paneldebat

Når Schøtministeriet afvikler jeres paneldebat, så kommer der et hold på tre mennesker. Ud over Michael Schøt tæller holdet også en fotograf/ og en tekstforfatter. Tilsammen har de tre omfattende erfaring i at producere tv og de har været involveret i stort set alle morsomme tv-programmer på TV2 gennem de sidste 5 år.

Holdets mål er at lave en dynamik-ændring i de traditionelle paneldebatter, så det kommer til at minde lidt mere om velproduceret tv. Og det er vigtigt at understrege at det ikke er på bekostning af politikernes taletid. Det bliver med Michael Schøt som ordstyrer, der livligt guider os gennem debattens temaer og som afvikler indslag – ved f.eks. at have været ude på byens gågade og spørge lokale beboere om deres største bekymringer – og bruger det som afsæt i debatten. Når der er spørgsmål fra salen vil Michael Schøt være væsentlig mere aktiv end man er vant til og tale borgerens sag overfor politikerne, så det er sværere for dem at glide af.

Og måske vigtigst af alt vil det hele blive afviklet i en vidende, inkluderende, men også humoristisk tone, som giver publikum nogle åndehuller i løbet af arrangementet, så de ikke bare melder sig helt ud.

Sociale Medier

En detalje, som måske ikke er helt så lille som man skulle tro, er, at Schøtministeriet har en stærk tilstedeværelse på Facebook, som de offentlige vælgerarrangementer og paneldebatter også kan drage fordel af, til at tiltrække borgere. For når Schøtministeriet Lives kommunalvalgsarrangementer er på plads, vil de bliver kommunikeret ud til de 89.000 følgere over hele landet og med opslag, videoer og tour-planer skabe samme grad af opmærksomhed, som gør, at der er rift om billetterne hver gang Schøtministeriet Live er på Nørrebro Teater. Sammen med arrangørens egne kanaler vil det alt andet lige kunne generere en stor opmærksomhed uden de helt store budgetter.

Pris: Fra 55.000,-

Varighed: 2 ½ time

For Booking og kontakt:

FBI Booking:

Karen Sophie Lerhard

ksl@fbi.dk

Sanne Thomas-Larsen

stl@fbi.dk

Tlf.: 3888 1952