• C. Fuhlendorff

 • Tilbage
 • F.B.I Document 3

  Pressetekst & billeder

  • Christian Fuhlendorff. Foto: Andreas Martin
  • Christian Fuhlendorff. Foto: Andreas Martin

  Christian Fuhlendorff har efterhånden slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere.

  Fuhlendorff´s ankomst på den danske stand-up-scene, var også startskuddet for den næste generation af stand-up-komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one man show”, og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med one man showet “Enestående” i 2012, der endnu engang overbeviste både publikum og anmeldere om, at han er kommet for at blive. I Efteråret 2014 kunne Fuhlendorff endnu en gang opleves på tour rundt i landet. Denne gang i sit seneste one man show "For at gøre en kort historie lang", der eksploderede i anmelderroser og udsolgte shows. 

  Christian er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation han står i, og underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset om han står foran folk fra direktionsgangen eller folkene, der laver det hårde arbejde. Christian Fuhlendorff er med andre ord leveringsdygtig, uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve.

  Det er også denne professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til en eftertragtet entertainer på DR1, TV2 og DR P3, mens han samtidig har tilstrækkelig kant til at også at lave mere smalle ting til en kanal som TV2 Zulu, hvor han bl.a. har lavet tv-serien “Kristian” og været vært på Zulu Awards. 

  Udover klassisk stand-up, laver Christian også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet. Hans impro-shows har i mere end 7 år trukket fulde huse på steder som Play og Folketeatret og er en helt unik oplevelse - hver gang.  Dette kan han også bookes til, hvis man vil have et show, der både kommer bag på jer - og ham.

   

   

   

  Officielt IMDB CV: CV

  Officiel hjemmeside: http://christianfuhlendorff.dk/

 • Se show kalender

 • Se shows på fbi.tv

 • Følg Fuhlen på