Carsten Bang

Book Carsten Bang  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Carsten Bang.

Du kender ham fra:

Det anmelderroste one man show ”DYRET!” – samt “Har satan en fætter?”, ”Bang! Jeg er død” og "Plukker kameler". Desuden som vært flere gange på Comedy Aid, comedy-showet og dvd´en "Det´ jo Løgn”, "Comedy Fight Club” på TV2 Zulu, ”Gynt” på Betty Nansen Teatret samt senest som vært på både “Badabing Show” på DR P4 og den populære sportsquiz "5. HALVLEG" på Kanal 5.

Carsten kan finde på at snakke om:

Vold vs. mening. Gud vs. Satan, mennesket vs. dyr.

Det vidste du ikke om ham:

I 1996 var han VJ på ZTV.

Kort om Carsten Bang:

Carsten er kommet mere og mere frem de senere år, men han har i virkeligheden været med hele vejen siden stand-uppen begyndte i Danmark. Han er tilbagelænet, rar – og svigermors drøm, hvis hun nogensinde skulle blive snydt af et mareridt. Han kender danskerne, han kender sit publikum og han forstår at levere små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende. I efteråret 2014 turnerede Carsten Bang med sit nye one man show “DYRET”, igen til anmelderroser.

Carsten Bang medvirkede i efteråret 2016 i teaterforestillingen "Dirch", hvor han spillede rollen som den legendariske Stig Lommer.

Carsten Bang er vært på seersuccesen "den 5. halvleg" på Kanal 5.

Carsten Bang er i efteråret 2017 aktuel i one man showet "Alter Ego", der turnerer over hele Danmark.