Dan Andersen

Book Dan Andersen til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Dan Andersen.

Du kender ham fra:

TV-programmer som "Fra skidt til hit" og “Stand-up.dk" på TV2 Zulu, både "Talegaver til børn” og ”Comedy Aid", og selvfølgelig som den kiksede tv-vært på 7'eren. Han laver desuden de meget underholdende og vanvittigt populære YouTube-klip "Dan og Veltz” sammen med Martin Veltz. Dan havde i 2016 stor viral succes med hans helt egen version af Blakks "Nede Mette", i Dans version hedder den "Gitte", og havde tæt på en million views på YouTube.

Dan kan finde på at snakke om:

Livet, sig selv (… sagde hun) og absolut ingen politik.

Det vidste du ikke om ham:

Dan finder inspiration i livet og har haft jobs i alle retninger fra jordbærplukker til pædagog og kampsportsinstruktør. Han er uddannet tilrettelægger fra journalisthøjskolen, og så har han engang skiftet en vandhane helt selv.

Kort om Dan Andersen:

Dan optræder altid med sin guitar spændt om kroppen og er kort og godt Danmarks komikalske trubadur. Han har i mere end 15 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende, men også lidt naive genre: stand-up mixet med guitar og sang. Når Dan Andersen fyrer jokes af på strengene, er det med sange og melodier, hvor han deler ud af sine egne erfaringer, ofte om disharmoniske forhold til kvinder. Det har sikret ham et stort og trofast publikum, både blandt unge og ældre. Han har i tidligere år gjort julen meget sjovere for Comedy ZOOs gæster med sit show "Dan Andersens Julestue".

Dan Andersen leverer en forfriskende og iørefaldende tilgang til stand-up, der får det til at kilde i mundvigene på de fleste.