Elias Ehlers

Book Elias Ehlers  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Elias Ehlers.

Du kender ham fra:

"DM i stand-up”, som han vandt i 2006. Som vinder af TV2 Zulus "Comedy Fight Club”, 1. sæson. TV2 Zulus "De Nøgne”. ”Mørk & Jul”, også på TV2 Zulu. DR2s ”Wulffs Magasin. Velgørenhedsshowet ”Talegaver til Børn" 2007 og senere Comedy Aid alle årene frem. Desuden hans meget populære one man shows "Fucking glad" fra 2012 og "Helt perfekt", som han turnerede med i 2014. Desuden podcastet Det Dystre Skæg, som har opnået kultstatus på ITunes.

Elias kan finde på at snakke om:

Alt, bare ikke statistik, medmindre det er nødvendigt ... så alt. Kedelig er han i hvert fald ikke!

Det vidste du ikke om ham:

Elias startede sit liv i København som klassisk tehandler i den legendariske teforretning Perchs. En del googler Elias Ehlers for at finde ud af, om han har en kæreste.

Kort om Elias:

Elias Ehlers har allerede leveret mange perler til den danske comedy-scene. Alene hans sæt til de sidste års Comedy Aid har vakt vild jubel med hans samfundssatiriske undren over verden omkring ham. Elias Ehlers tilhører den nye bølge i dansk stand-up. Han er oprindeligt fra Holstebro, men flyttede i 2005 til København med målet at gøre livet som komiker til sin levevej. Han havde knapt bosat sig i hovedstaden før han i 2006 vandt "DM i stand-up”, ligesom han også vandt første sæson af “Comedy Fight Club”. Siden har han fokuseret på at optræde og skabe nyt materiale. Elias Ehlers bidrager også til TV2 Zulus satireprogram “Nørgaards netfix”, ligesom han i 2014 havde premiere på endnu et gennemtænkt og velskrevet one man show, “Helt Perfekt”, der fik 4 stjerner i Politiken og ord som “Elias Ehlers er meget morsom, når han går tæt på sig selv og samfundets barnagtighed” samt “en blændende god historiefortæller” med på vejen.

Elias Ehlers kunne i foråret 2016 opleves på tour sammen med Martin Nørgaard i konstellationen Det Dystre Skæg, der siden sin start som podcast på Itunes i 2012 har opnået kultstatus. De to komikeres tragikomiske causeren om livets mange facetter rammer en nerve blandt lytterne og har modtaget en samlet lytterscore på fem stjerner og kommentarer som “sjovt, tankevækkende og vanvittigt underholdende” og “Genialt”.