Frank Hvam

Book Frank Hvam til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Frank Hvam.

Du kender ham fra:

Samarbejdet med Casper Christensen i bl.a. ”Casper og Mandrilaftalen” på DR2 og ”Klovn” på TV2 Zulu, der også er blevet en kæmpe succes på film med "Klovn - The Movie", "Klovn 2" og “Klovn Forever”. Men også fra one man shows som “LIVE09” live tour sammen med Casper Christensen,. “Nu som mennesker” og senest one man showet “Upassende”, som han også var nomineret til årets komiker for ved Zulu Comedy Galla 2014.

Frank kan finde på at snakke om:

Godt spørgsmål.

Det vidste du ikke om ham:

Frank spiser ikke mad lavet af børn. Og så bliver han googlet meget sammen med ordene kone, kæreste og nøgen – ikke at de behøver have noget med hinanden at gøre … OG SÅ har han medvirket i Game of Thrones!

Kort om Frank Hvam:

Frank Hvam er en af landets mest efterspurgte komikere, fordi han er helt, helt sin egen – med en helt, helt pudsig form for comedy. Vi mødte første gang hans sans for humor i ”Mandrillen”, vi begyndte at sætte pris på den i ”Langt fra Las Vegas” – og den er nærmest blevet synonym med sitcommen ”Klovn”, som vi elsker sæson efter sæson. Frank Hvam betragter sig selv og verden og funderer over tingenes tilstand.