Linda P

Book Linda P  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Linda P.

Du kender hende fra:

”Wulffs Magasin” på DR1, “Hvor fanden er Herning” på TV2 Zulu, som den ene halvdel af Winnie og Karina i “Piger på prøveløsladelse”, "Anstalten", film som "Sorte kugler" og som vært for "Zulu Awards" 2012. Linda P er også kendt for ”Biblen”, “Rommen er en tøjte”, “Linda P på bjerget” på Nørrebro Teater, det anmelderroste one man show "Linda P og MIG", musicalen "Den eneste Ene" samt teaterstykket "En Tjener For To" på Betty Nansen Teatret, hendes tredje one-man show "Linda P´s Hovedpine" fra 2014, "Det alt for store Linda P show" på TV2 Zulu og albummet "Just Divorced" fra efteråret 2015, der gik direkte nr. 1 på ITunes.

Linda kan finde på at snakke om:

Livet set fra Sydhavnen, forskellen mellem mænd og kvinder og andre småting.

Det vidste du ikke om hende:

P står for Petersen, men sig det ikke til nogen.

Kort om Linda P:

Linda P er hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet, men ikke desto mindre har hun gennem de seneste år lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom, og hun bliver stadig bedre. Det hele begyndte ved DM i stand-up i 2004, hvor hun kom ind fra venstre og snuppede andenpladsen. Gengivelsen af hendes måske virkelige, måske opdigtede liv på havnen og hendes betragtninger over børn, parforhold og kvinder giver stærke lattermuskler, og hun har på ganske få år opbygget en enorm fanskare – af både mænd og kvinder. Linda P blev årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2010.

Linda P har siden sin debut som stand-up-komiker udviklet sit talent til at brede sig over underholdningens mange genrer. Det er blevet til anmelderroste one man shows, tv-satire, roller i film, teater samt musicals og de seneste år også via musikken, som vi første gang stiftede bekendtskab med i one man showet “Linda P - og mig”. Hun blev for alvor kendt som sanger, da hun med hittet “Du fanme pæn du er” skabte en regulær landeplage. 

I efteråret 2015 udsendte hun albummet “Just Divorced”, der indeholder de seneste års hits samt et par nye sange. Albummet blev en succes allerede fra første dag, hvor det strøg direkte ind på en førsteplads på ITunes.

Linda er for tiden aktuel i one man showet NORMAL?, der får fem stjerner i de store dagblade og ord som “Vidunderligt morsomt” og “Ærlig, rørende og lårklaskende sjov” med på vejen. Denne gang stiller Linda skarpt på livet som “normal”, hvis man da kan kalde hende det. Glæd dig til endnu et indblik i livet som Linda P, der gudskelov fortsat er mere morsom end normal.