Mikkel Rask

Book Mikkel Rask til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Mikkel Rask.

Du kender ham fra:

DM i Stand-Up 2015 hvor han vandt, Comedy Aid 2015 & 2016, Zulu Comedy Galla, Comedy Centrals ‘Stand-up Uden Grænser”, og utallige optrædener på Comedy Zoo.

Mikkel kan finde på at snakke om:

Dumme og absurde ting der sker i samfundet.

Det vidste du ikke om ham:

Mikkel kommer fra Jylland, bor i København og har engang fået en rigtig god brunsviger på Fyn.

Kort om Mikkel Rask:

Mikkel Rask har vundet førsteplads ved DM i stand-up, og har imponeret på TV i bl.a. Comedy Aid, Zulu Comedy Galla og Comedy Centrals 'Stand-Up Uden Grænser'. Mikkel giver altid et unikt og skarpt show som er tætpakket med stærke jokes og som passer lige til publikum.

Hans stil rammer bredt, da den omhandler hverdagslivet og med den erfaring fra utallige shows har givet ham stor føling med forskellige publikummer, så han altid kan tilpasse sig situationen.

Komikerveteranen Thomas Hartmann har udtalt, at ”Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark”. Og der skal noget til for at imponere Hartmann!