Ruben Søltoft

Book Ruben Søltoft  til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Ruben Søltoft

Du kender ham fra

”DM i stand-up 2010”, som han vandt helt suverænt, "Zulu Comedy Galla" 2010 og 2012, ”Stand-up.dk" sæson 7, "Live fra Bremen" sæson 7, ”Comedy Aid” og Zulus populære sitcom ”SJIT Happens”, der havde premiere i efteråret 2012, og i foråret 2017 kunne opleves i den sidste sæson af den populære serie.

Ruben kan finde på at snakke om:

Hjorte, sit hoved, parforhold og ting du ikke vidste kunne være sjove.

Det vidste du ikke om ham

Ruben har en fobi over for haner og er enormt glad for vandmeloner. Og der er formentlig meget mere du ikke ved om ham, men det afhænger naturligvis af, hvor stalker-agtig du er.

Kort om Ruben Søltoft

Ruben Søltoft vandt "DM i stand-up" i 2010 og har siden opnået landsdækkende succes med sin helt specielle lidt gakkede stil, der bl.a kunne opleves ved Comedy Aid 2011 hvor hans “Jeg er et dådyr”-joke efterfølgende blev en viral landeplage på Youtube.

Hans fantasifulde og velskrevne jokes, kombineret med en udtryksfuld og excentrisk mimik, har givet ham en stor fanskare og også sikret ham en nominering til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2012. I 2013 kunne man i foråret opleve Ruben i TV2s nye underholdningsprogram “Casper og Lars præsenterer”.

Ruben Søltoft præsenterede i efteråret 2015 sin første one man tour "Mit hoved", der, oven på anmelderroser og en enorm efterspørgsel på billetter, blev forlænget af flere omgange.

Ruben Søltoft er så absolut én af de komikere, der både skal ses og høres!