Lars Hjortshøj

Book Lars Hjortshøj til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Lars Hjortshøj.

Du kender ham fra:

“Casper og Mandrilaftalen” på DR2, TV2 Zulus sitcom “Langt fra Las Vegas”, en række danske film - såsom “En kort en lang”, one man shows som “OMVENDT”, underholdningsprogrammet “Rundt på gulvet” på TV2 og senest radioprogrammet “Badabing” på P4.

Lars kan finde på at snakke om:

Hverdagens små absurditeter, såsom tapas og landgangsbrød.

Det vidste du ikke om ham:

Lars har en svaghed for amerikansk west coast musik og bestemmer som en af de eneste radioværter selv musikken i Badabing på P4.

Kort om Lars Hjortshøj:

Lars Hjortshøj blev danmarksmester i stand-up i 1992 og har præget den danske stand-up scene lige siden med sit fantastiske talent for at omsætte hverdagens absurditeter til fem-stjernet comedy.

Det er der kommet 3 one man shows ud af, blandt andet ”My Danish Collection” fra 2013 og senest ”OMVENDT” fra 2015, der fik fem stjerner af BT og ord som & “af international karat. No less” og “Teknisk fremragende” med på vejen.
Udover sine stand-up shows kender vi også Lars Hjortshøj fra sin medvirken i bl.a. ”Casper og Mandrilaftalen”, tv-programmer som “Live fra Bremen” og “Rundt på gulvet” samt sine roller som bl.a. Robert Dølhus i Langt fra Las Vegas og som julemanden Nicolas i filmen ”Emma og Julemanden” og TV2s julekalender “Ludvig & Julemanden”. Alle har de bidraget til at gøre Lars Hjortshøj til en af Danmarks mest alsidige og elskede entertainere.