- på Youtube

Morten Wichmann

Book Morten Wichmann til dit helt eget stand-up arrangement, ved at trykke på vores orange bookingknap i venstre side, og udfyld derefter vores bookingformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar på din bookingforespørgsel på Morten Wichmann.

Du kender ham fra:

Comedy Fight Club, DM i Stand-up, Medvært første sæson af UPS! det er live, og podcasten Fup i Farvandet sammen med Mikkel Malmberg. Morten har også været tekstforfatter til Live fra Bremen, Dybvaaaaad, Tæt på Sandheden, han har medvirket i Nørgaards Netfix, og hans one man show “Gør Sin Ting”

Morten kan finde på at snakke om:

Alt og ingenting. Der er ingen emner Morten ikke kan få en humoristisk tilgang på

Kort om Morten Wichmann:

Morten har allerede skabt et navn for sig selv med sit enorme komiske talent. Hans stil er hurtig, kompromisløs og skarp med en befriende portion fjol oveni. Til trods for sin unge alder er Morten Wichmann en af de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Han debuterede som komiker i 2007 og blev allerede året efter nr. 2 ved DM i stand-up. Han har siden medvirket i utallige comedy-oplevelser. Blandt andet podcasten Fup i farvandet, der i 2017 blev nomineret til en ZULU Award, samt tv-programmer som Nørgaards Netfix, Comedy Fight Club, Stand-up.dk og Stand-up uden grænser.

Morten Wichmann har arbejdet som jokewriter på adskillige tv-programmer. Blandt andet Dybvaaaad og Tæt på Sandheden med Jonatan Spang, men det er når Morten Wichmann optræder live, at han er sjovest. Her har han været på 7 danmarksturnéer, blandt andet som opvarmer for Simon Talbot. I 2015 præsenterede han sit første one-man show "Morten Wichmann Gør Sin Ting", der spillede for udsolgte sale i København, Odense og Århus. Showet blev efterfølgende vist på TV2 Zulu.